Rondetafelgesprek RGS

De RGS Taskforce organiseert op 9 april 2019 een rondetafelgesprek over RGS. Het gesprek is voor accountants, boekhouders en financieel consulenten die RGS gebruiken, niet gebruiken, of overwegen te gaan gebruiken. Tijdens het rondetafelgesprek gaan de professionals met elkaar in gesprek over de toepassing van RGS in de praktijk. We zoeken antwoord op de vragen: Wat gaat goed? Wat vraagt extra aandacht? Waar lopen organisaties in de praktijk tegenaan? Welke behoeften en vragen zijn er? 

Kennis en ervaringen RGS

Tijdens het rondetafelgesprek is er volop de mogelijkheid om ervaringen met de implementatie van RGS te delen met je vakgenoten. Ben je nog niet helemaal klaar met de implementatie van RGS? Dan kan het rondetafelgesprek je zeker helpen bij de verdere uitrol. Samen verkrijgen we inzichten in de RGS praktijk zodat we het product RGS en de communicatie kunnen verbeteren en verfijnen.

Datum en locatie

Datum: dinsdag 9 april 2019
Locatie: Utrecht, Rijkskantoor de Knoop, Croeselaan 14
Tijdstip: 16.00 – 18.00 (inclusief broodmaaltijd en drankje)
Gespreksleider: Robert Mul (Voorzitter Expertgroep RGS)

Aanmelden Ronde tafel RGS

Meld je aan voor het rondetafelgesprek via het aanmeldformulier 

Bij grote belangstelling

Het maximaal aantal deelnemers is 15. Bij een groot aantal aanmeldingen hanteren we het principe ‘wie het eerst komt wie het eerst maalt’. Bij grote belangstelling overwegen we op een later moment een extra rondetafelgesprek.